Herec Angus Cloud zo seriálu Eufória umrel vo veku 25 rokov

NETKY.SK • 1 August 2023, 08:07 • 2 min
Herec Angus Cloud zo seriálu Eufória umrel vo veku 25 rokov

USA- Mladý herec, známy zo seriálu Eufória náhle opustil tento svet. Za jeho odchodom môže byť obrovský smútok nad stratou otca

slovakia

left justify in out

Odchod každého človeka je bolestný. O to viac, ak sa nečakane zo sveta poberú mladí ľudia, ktorí mali život pred sebou. Tak, ako sa to stalo aj v prípade amerického herca Angusa Clouda, ktorý umrel v pondelok 31. júla 2023 vo svojom dome v kalifornskom Oaklande. Herec trpel duševným ochorením, o ktorom verejnosť otvorene informoval. K jeho duševnej nepohode prispela aj nedávna smrť jeho milovaného otca.

 

Americký herec sa stal známym vo filmovom svete vďaka účinkovaniu v seriáli Eufória. V tejto dráme z prostredia stredoškolákov stvárňoval rolu drogového dílera Fez O´Neilla. Skon amerického herca oznámila jeho rodina, ktorá príčinu smrti nezverejnila. TASR správu prevzala z agentúr DPA a AP. Hercova rodina vo vyhlásení uviedla, že Cloud sa snažil vyrovnať s nedávnym úmrtím svojho otca a mal pretrvávajúce problémy s duševným zdravím.

 

"Jediná útecha, ktorú máme, je vedomie, že Angus sa opäť stretol so svojím otcom, ktorý bol jeho najlepším priateľom," napísali jeho rodinní príslušníci.

"Angus otvorene hovoril o svojom boji s duševným zdravím a dúfame, že jeho smrť môže byť pripomienkou pre ostatných, že nie sú sami a nemali by s tým sami bojovať v tichosti," dodala hercova rodina. V zmienenom seriáli Eufória, ktorý získal nomináciu na cenu Emmy za najlepší dramatický seriál, Cloud dostal rolu lakonického drogového dílera Fezca O'Neilla. Dovtedy nemal žiadne herecké skúsenosti.

 

 

Kastingová riaditeľka Jennifer Vendittiová si ho všimla, keď kráčal po ulici v New Yorku. Účinkoval tiež vo filmoch North Hollywood a The Line. Nedávno ho obsadili do hlavnej úlohy vo filme Scream 6. Objavil sa aj vo videoklipoch amerického rappera Juice WRLD, americkej speváčky Becky G a kolumbijskej speváčky Karol G. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Zlatica Gregorová
TASR
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies