Koniec tajomstvám! Forenzná expertka prehovorila o Dianinom údajnom tehotenstve v čase autonehody

NETKY.SK • 21 Február 2019, 12:06 • 2 min
Koniec tajomstvám! Forenzná expertka prehovorila o Dianinom údajnom tehotenstve v čase autonehody

Bola princezná Diana v čase smrti tehotná alebo nie? Teraz je to už jasné.

slovakia

left justify in out

Princezná Diana bola nepochybne veľkou osobnosťou histórie. Jej činy rezonujú aj roky po jej tragickej smrti. Hoci pri nešťastnej autonehode zahynula už pred viac ako dvoma dekádami, okolnosti jej smrti a pozadie nehody ostávajú zahalené rúškom tajomstva.

 

 

Jedna zo špekulácii, ktorá rezonovala spoločnosťou po jej smrti bola tá, že bývalá manželka britského následníka trónu, princa Charlesa, čakala som svojím vtedajším partnerom Dodim al Fayedom dieťa. Samozrejme, všetky detaily okolo nehody aj samotnej princeznej sa úzkostlivo tajili a na verejnosť sa dostalo len máločo. 21 rokov po tejto tragédii však forenzná expertka, ktorá participovala na preverovaní pozadia hroznej udalosti, vydala knihu, kde povedala pravdu.

 

Angela Gallopová vo svojej publikácii Keď psy neštekajú: Forenzný vedecký výskum za pravdu uviedla, že odpoveď na otázku tehotenstva Diany sa najprv hľadala v krvi z havarovaného mercedesu, avšak vzorky neboli dostatočne dôveryhodné. Ako uviedol profesor David Cowan, ktorý vtedy viedol vyšetrovanie, táto krv vôbec nemusela patriť Diane. Gallopová však testovala obsah jej žalúdka, z ktorého sa definitívne zistilo, že Lady D tehotná nebola.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Princess of Wales, attends the second day of Royal Ascot on June 20, 1990.

Príspevok, ktorý zdieľa Princess Diana🌹 (@dianaremembered),




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies