Henderson novým kapitánom Liverpoolu

NETKY.SK • 10 Júl 2015, 13:12 • 2 min
Henderson novým kapitánom Liverpoolu

LONDÝN - Anglický futbalový stredopoliar Jordan Henderson sa stal podľa očakávania novým kapitánom FC Liverpool.

slovakia

left justify in out

V tejto funkcii nahradil Stevena Gerrarda, ktorý po skončení sezóny zamieril do Los Angeles Galaxy. Informovala o tom agentúra Reuters.
     

"Je to pre mňa obrovská pocta byť kapitánom takého slávneho futbalového klubu. Keď mi tréner Brendan Rodgers dočasne zveril do rúk kapitánsku pásku, snažil som sa plniť čo najlepšie úlohu šéfa kabíny. Teraz v tom budem pokračovať už ako plnohodnotný kapitán," povedal pre agentúru Reuters Henderson, ktorý prišiel na Anfield Road v júni 2011 zo Sunderlandu.
     

Spoluhráč slovenského reprezentanta Martina Škrtela sa stal postupne jedným z kľúčových hráčov "The Reds". "Jordan je hráčom, ktorý je pre ostatných príkladom tým, ako sa správa na ihrisku i mimo neho. Má skvelý prístup, futbalu sa vie naplno oddať a je vzorovým prototypom profesionála," povedal na margo Hendersona kouč Liverpoolu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies