Natália Germáni: „Ja na lásku verím. Aj na lásku, ktorá môže trvať celý život."

NETKY.SK • 19 Apríl 2022, 09:40 • 2 min
Natália Germáni: „Ja na lásku verím. Aj na lásku, ktorá môže trvať celý život."

BRATISLAVA - Ženích „pod obraz", nevesta v zničených šatách, kytica v plameňoch. Aj také podoby bude mať svadobný deň v novej česko-slovenskej komédii Láska hory prenáša. Jednu z hlavných postáv v nej stvárňuje Natália Germáni. „Ja na lásku verím, aj na lásku, ktorá môže trvať celý život," hovorí herečka, ktorú diváci poznajú napríklad z historickej drámy Amnestie alebo aktuálneho sitkomu Hranica.

slovakia

left justify in out

 

Germáni priznáva, že komediálnemu herectvu prišla na chuť len nedávno. „Na škole som mala so smiechom na javisku veľký problém. Postupne som sa s tým, myslím, naučila celkom pracovať, no napriek tomu považujem komédiu za najťažší žáner  hereckej práce."

 

img

 

Jej filmovým náprotivkom je český herec Marek Lambora, s ktorým sa Germáni dobre pozná z nakrúcania rozprávky Princezná zakliata v čase. Medzi ich postavami to v komédii Láska hory prenáša poriadne iskrí, podľa Lamboru aj preto, že nejde o ich prvú spoluprácu.

 

„Určite nám pomohlo, že sme sa s Natálkou poznali, pretože keď človek hrá s kolegyňou milostný vzťah, tá chémia tam byť musí. Aj ak tam práve nie sú posteľové scény," dodáva herec, pre ktorého je rola lyžiarskeho inštruktora Petra prvou skúsenosťou s romantickou komédiou. A aký je jeho pohľad na lásku? „Láska rozhodne prenáša hory, tá prenáša všetko," prízvukuje Lambora.

 

img

 

V novej romantickej komédii sa objavia aj Anna Fialová a Noël Czuczor ako potenciálni budúci mladomanželia, Lenka Krobotová, Richard Stanke a Matej Landl ako komická rodičovská trojica, Broňa Kováčiková ako snaživá družička či Csongor Kassai ako hotelový manažér, ktorý si zachováva v každej situácii chladnú hlavu.

 

img

 

Producentmi filmu Láska hory prenáša sú slovenská spoločnosť Bright Sight Pictures a české DARQ Studio. Do slovenských kín ho prinesie distribučná spoločnosť Continental film od 5. mája.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona