Hedviga z animovaného filmu MEGA SUPER zistí, že stať sa superhrdinkou je poriadne ťažké

NETKY.SK • 16 Apríl 2023, 17:00 • 2 min
Hedviga z animovaného filmu MEGA SUPER zistí, že stať sa superhrdinkou je poriadne ťažké

BRATISLAVA - Nemusíte byť superhrdinovia, aby ste boli super! Nový animovaný film s výpovedným názvom MEGA SUPER presvedčí celú rodinu o tom, že ozajstné kvality človeka sa skrývajú inde, než v jeho nadľudskej sile či nadsvetelnej rýchlosti. Naučí nás to netypická hrdinka – okuliarnatá milovníčka videohier z naozaj čudnej rodiny.

slovakia

left justify in out

Hedviga má jedenásť rokov a svet sa jej otočí naruby. Dostane totiž možnosť prevziať úlohu superhrdinky po svojom otcovi. Keď však nechtiac sperie otcov kostým, on už nemôže viac byť slávnym Superlevom a musí nájsť náhradníka. Alebo náhradníčku? Nemotorná Hedviga sa nezdá byť tou pravou a jej otec si namiesto nej vyberie jej bratranca Adriana, ktorý sa však miestami nevie vpratať do kože. Hedviga musí preto okamžite konať! Podarí sa jej zachrániť svoju česť a ukázať svetu, že je  mega super?

 

img

 

Práve zverejnený trailer filmu prezrádza, že sa snaživej Hedvigy ujme jej akčná stará mama, ktorá má tiež za sebou supehrdinskú minulosť a začne ju začne trénovať. Vnučka však dostane varovanie – kostým Superleva v človeku posilňuje tie najlepšie vlastnosti, ale aj tie najhoršie! Bude musieť zistiť, v čom je naozaj dobrá a najmä na sebe poriadne makať, aby pred vlastným bratrancom ochránila svoje mesto, otca aj dobré meno celej rodiny.

 

img

 

Animovaný film MEGA SUPER príde do kín presne na Medzinárodný deň detí – 1. júna 2023. Prinesie na ich plátna dobrodružný príbeh s krásnym posolstvom a postavami, ktoré si zamilujete. (Vrátane jedného rozkošného, no poriadne arogantného lemura!) Slovenským divákom a diváčkam snímku prinesie distribučná spoločnosť Continental film so spoločnosťou Foxx Media Group.

 

Trailer k filmu: 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies