Hazard cíti, že môže hrať ešte lepšie

NETKY.SK • 24 Jún 2014, 13:24 • 2 min
Hazard cíti, že môže hrať ešte lepšie

SALVADOR - Tvorca hry belgickej futbalovej reprezentácie Eden Hazard nemá o svojich doterajších výkonoch na MS v Brazílii vysokú mienku. A to aj napriek tomu, že dva z troch gólov "červených diablov" na šampionáte padli po jeho akciách.

slovakia

left justify in out

Najskôr pripravil gólovú príležitosť pre Driesa Mertensa, ktorého presný zásah znamenal triumf 2:1 nad Alžírskom. V ďalšom zápase mal leví podiel na víťaznom góle mladíka Divocka Origiho. Ten skóroval v 88. minúte duelu proti Rusku a Belgičania aj zásluhou toho majú po 2. kole zápasov v základnej skupine na svojom konte plný počet bodov.

 

"Osobne cítim, že moje doterajšie výkony neboli najlepšie. Na druhej strane, bol som pri dvoch góloch nášho mužstva, ktoré znamenali víťazstvá. A to je presne to, čo chcel odo mňa tréner. Som si vedomý, že viacerí ľudia majú veľké očakávania a ja ich nechcem sklamať," povedal na tlačovej konferencii novinárom stredopoliar londýnskej FC Chelsea.

 

Belgičania si v záverečnom vystúpení v základnej H-skupine zmerajú sily s Kórejskou republikou. Na víťazstvo v skupine im stačí aj remíza. "Ani ako tím sme zatiaľ nepredviedli to, čoho sme schopní. Vieme, že môžeme hrať lepšie. Ale musíte chápať súvislosti. Alžírsko nám nedalo žiadny priestor a Rusi boli veľmi nepríjemní. Napriek tomu sme oba zápasy vyhrali, inkasovali iba jeden gól a vytvorili si množstvo streleckých šancí. Fanúšikovia chcú samozrejme vždy najlepší výkon a množstvo gólov," dodal Hazard.

 

Zápas Belgicko - Kórejská republika je na programe vo štvrtok v Sao Paule.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies