Hayden Panettierová sa pochválila v TV, že je snúbenkou Vladimíra Klička

NETKY.SK • 10 Október 2013, 09:07 • 2 min
Hayden Panettierová sa pochválila v TV, že je snúbenkou Vladimíra Klička

Los Angeles - Americká herečka Hayden Panettiereová (24), známa napríklad z televízneho seriálu Hrdinovia, potvrdila dnes v americkej rannej televíznej šou Live with Kelly and Michael, že sa zasnúbila s ukrajinským svetovým šampiónom v boxe Vladimírom Kličkom.

slovakia

left justify in out

Stalo sa tak iba niekoľko dní po tom, čo 37-ročný športovec obhájil v sobotu na Olympijskom štadióne v Moskve titul majstra sveta v ťažkej váhe organizácií WBO, IBF a WBA, keď v 12-kolovom súboji zdolal na body Alexandra Povetkina z Ruska.

Ukrajinský boxér a americká herečka, rodáčka z Palisades v štáte New York, sa po dvojročnej známosti v máji 2011 rozišli. Po dlhšej prestávke však dvojica, ktorú vzájomne možno priťahuje i 40-centimetrový rozdiel vo výške, opäť našla cestu k sebe. O termíne sobáša však zatiaľ nie je nič známe.

Herečka sa však pred televíznymi kamerami pochválila nápadným prsteňom na ruke, ktorý, ako formulovala, hovorí za všetko.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies