Koniec roku v NBA: Preteky bábätiek a smeč maskota

NETKY.SK • 1 Január 2019, 17:22 • 2 min
Koniec roku v NBA: Preteky bábätiek a smeč maskota

USA - Američania si jednoducho vedia každý voľný čas vyplniť zábavou. Nikdy sa nenudia a dôkazom toho bol aj duel zámorskej basketbalovej ligy NBA, kde sa počas prestávky diali veci. Zápas bol významný už len z toho dôvodu, že sa konal posledný večer v roku, a práve preto si organizátori pre divákov pripravili aj niekoľko prekvapení.

slovakia

left justify in out

To, že Američania sú známi svojím humorom a bezprostrednými reakciami už dokázali celému svetu cez množstvo filmov, ktoré sa najmä vďaka americkým filmovým štúdiám dostali do celého sveta. Divák, ktorý si príde na štadión pozrieť hokej či basketbal sa predsa môže baviť aj cez 15-minútovú prestávku. Veď práve z USA prišiel aj k nám do Európy trend, kedy sa počas prestávok konajú rôzne súťaže. Včerajší večer v americkom Indianapolise však ale zdvihol laťku ešte vyššie.

 

Počas polčasovej prestávky basketbalového zápasu NBA sa odohrala súťaž rodičov a ich bábätiek. Bábätká, schválne boli vybraté také, ktoré sa už vedeli plaziť po štyroch, boli posadené na palubovku a jeden z rodičov od nich musel ustúpiť niekoľko metrov. Potom sa začali preteky a bábätká sa museli dostať k druhému z rodičov. Malinký CJ sa v momente rozbehol na druhú stranu za mamičkou a s prehľadom vyhral.

Dokonalé zakončenie večera sa podarilo aj domácim basketblistom, keď rok ukončili výhrou nad rivalom z konferencie Atlantou Hawks 116-108. 

 

 

To však ešte nebolo všetko. Tí trpezlivejší, ktorí sa neponáhľali hneď domov boli odmenení ešte jedným prídavkom. Po zápase sa predstavili atléti s trampolínami a ukazovali svoje gymnastické kúsky so zakončením v podobe smeču. Posledný smeč roku však zaznamenal týmový maskot Boomer. Za skandovania

celej haly sa mu to aj podarilo.

 

Úžasné zakončenie roku v podaní NBA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies