Hasičskú techniku už presúvajú do postihnutých oblastí

NETKY.SK • 4 Jún 2013, 09:56 • 2 min
Hasičskú techniku už presúvajú do postihnutých oblastí

BRATISLAVA - Do Bratislavského kraja smeruje ťažká hasičská technika zo Záchranných brigád HaZZ v Malackách, Žiline a Humennom. Na zásah sú pripravené protipovodňové zábrany, čerpadlá, či veľkokapacitné čerpadlo.

slovakia

left justify in out

Šéf hasičov Alexander Nejedlý až do odvolania vydal rozkaz, aby viac ako tisíc hasičov bolo v služobnej pohotovosti, informovala Silvia Jančovičová z Prezídia HaZZ. Kritické oblasti monitorujú, aby v prípade potreby mohli adekvátne zasiahnuť. Najvážnejší stav je v bratislavských mestských častiach Devínska Nová Ves, Devín, Karlova Ves, Petržalka a Staré Mesto. Preventívne opatrenia sa týkajú nielen Bratislavského, ale aj Trnavského a Nitrianskeho kraja. V rámci Bratislavského kraja ponúklo svoju pomoc aj niekoľko dobrovoľníckych združení, dobrovoľní hasiči, ale aj občania.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies