Hasiči zasahovali pri požiari piatich áut v obci Dolná Trnávka

NETKY.SK • 30 Marec 2023, 16:27 • 2 min
Hasiči zasahovali pri požiari piatich áut v obci Dolná Trnávka

DOLNÁ TRNÁVKA - V obci Dolná Trnávka v okrese Žiar nad Hronom zasahovali v skorých ranných hodinách hasiči pri požiari piatich osobných áut. Plameňmi bola ohrozená aj priľahlá budova. Informovalo o tom operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) V Banskej Bystrici.

slovakia

left justify in out

Ako priblížili hasiči, vozidlá boli zaparkované na parkovisku pri miestnom družstve. Pri požiari zasahovalo sedem profesionálnych a traja dobrovoľní hasiči, na mieste vykonávali lokalizačné práce. Privolaná bola tiež hliadka polície a zisťovateľ príčin vzniku požiarov HaZZ. "Príčina vzniku požiaru je v štádiu vyšetrovania zisťovateľom príčin vzniku požiaru v súčinnosti s políciou. Zavinenie cudzou osobou vylúčené nebolo," skonštatovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva HaZZ v Banskej Bystrici Júlia Zeleňáková. Ako dodala, vzniknuté škody boli predbežne vyčíslené na 90.000 eur. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona