Harsányi v Myjave končí, v hre aj odchod do Turecka

NETKY.SK • 31 Máj 2013, 16:00 • 2 min
Harsányi v Myjave končí, v hre aj odchod do Turecka

MYJAVA - Tréner corgoňligového futbalového klubu Spartak Myjava Ladislav Hudec už nepočíta so službami útočníka Zoltána Harsányiho.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný kanonier bol na jeseň v Spartaku Myjava na hosťovaní z maďarského klubu MFC Pécs, počas zimy sa z neho stal "kopaničiar" a uzavrel s nováčikom súťaže kontrakt na dva a pol roka. Krátko po skončení sezóny, v ktorej obsadil nováčik výborné štvrté miesto, si však Harsányi balí kufre. V nedeľu ešte zasiahol do ligového zápasu s Ružomberkom (0:1), v pondelok oslávil štvrté miesto so spoluhráčmi, rodinami a funkcionármi klubu a koncom týždňa si už hľadá nové pôsobisko. "Ešte na začiatku týždňa všetko vyzeralo tak, že Zoltán Harsányi zostáva v Myjave, no tréner Ladislav Hudec sa rozhodol, že do novej sezóny už s ním neráta," skonštatoval pre profutbal.sk hráčov agent Juraj Kotleba ml.

"Zatiaľ sme sa nedozvedeli dôvody tohto rozhodnutia, no tréner je kompetentný a zodpovedný za výsledky mužstva. Ak sa tak rozhodol, my to akceptujeme. V pondelok by sa mali dotiahnuť všetky detaily. Zoltán Harsányi bol na kopaniciach spokojný, nemá ťažké srdce na trénera, ani na vedenie klubu," poznamenal hráčov zástupca a dodal: "Prácu kouča Ladislava Hudeca si veľmi váži, ale taký je futbalový život." 

Letná prestávka medzi sezónami je pomerne krátka, čo znamená, že bývalý hráč Boltonu Wanderers či iránskeho klubu FC Paykan Teherán nemá veľa času na hľadanie nového zamestnávateľa. "Máme nejaké ponuky zo Slovenska, Turecka ale i Rakúska. Turci ho videli hrať v ligovom stretnutí so Slovanom Bratislava a následne si ho prišli obzrieť aj na domáci duel s Tatranom Prešov, v ktorom dal gól," uzavrel Juraj Kotleba ml.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies