Hantuchová sa bavila a ohlásila vianočný koncert v NTC

NETKY.SK • 5 December 2013, 16:38 • 2 min
Hantuchová sa bavila a ohlásila vianočný koncert v NTC

BRATISLAVA - Nie je podstatné, či 6. ročník exhibície Tennis Classic priniesol zaplnenému Národnému tenisovému centru viac zábavy ako kvalitného tenisu. O jedno aj druhé sa snažili všetci štyria aktéri, ale najviac asi Daniela Hantuchová. Najmä jej zásluhou zavítala na Slovensko po 16 rokoch bývalá svetová jednotka a päťnásobná grandslamová šampiónka Martina Hingisová.

slovakia

left justify in out

Deblové partnerky z časti uplynulej sezóny sa veľmi dobre bavili a Daniela pridala pre vďačné publikum aj bonus v podobe hry na elektronických varhanoch. Počas záverečnej miešanej štvorhry si na minútku zasadla ku klávesom a melodickou hudobnou klasikou roztlieskala štvortisícové hľadisko aj francúzskych kolegov z kurtu Gaela Monfilsa a Joa-Wilfrieda Tsongu.

"Mám z toho veľmi dobré pocity. Na to, že som nič špeciálne dopredu nenacvičovala, to nebolo zlé. Na klavíri som hrala naozaj aktívne pred 15 rokmi. Toto boli len útržky z toho, čo som si pamätala. Asi sa však vzhľadom na pozitívnu odozvu k tomu vrátim," zhodnotila svoju hudobnú vložku tenistka Hantuchová. Po chvíli v uvoľnenej nálade pridala zaujímavú fikciu: "Pozývam všetkých na benefičný koncert do NTC deň pred Vianocami..."

Francúzske duo Tsonga - Monfils na rozdiel od svojich ženských polovičiek z kurtu zostalo v stredu večer trochu dlžné svojej povesti. Tenisovo, ale aj šoumensky. Monfils v súboji s Tsongom produkoval dvojchybu za dvojchybou a hoci ukázal aj niekoľko veľmi efektných úderov, celkový dojem z jeho výkonu nebol dobrý. "Nešlo mi podanie, ale viem podávať ešte horšie. Pamätám si zápas z tohto roka, keď som urobil 31 dvojchýb, a stále som ešte zvíťazil," uviedol Monfils. Istým ospravedlnením pre oboch Francúzov je fakt, že do Bratislavy zavítali až v deň zápasu po ceste z Budapešti. Tam sa deň predtým zúčastnili na maďarskej odrode Tennis Classic, kde im robili spoločnosť Tommy Haas, Marcos Baghdatis, ale aj Mats Wilander a Patrick Rafter.

"Odohrali sme už niekoľko exhibícií pred zaplnenými aj väčšími halami, ale aj tá vaša sa nám veľmi páčila. Bolo to dobre zorganizované podujatie. Do Bratislavy sa v budúcnosti radi vrátime, ak ešte dostaneme pozvanie," vravel Tsonga aj za Monfilsa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies