Hannover prichádza ratovať motivačný tréner

NETKY.SK • 10 December 2013, 16:34 • 2 min
Hannover prichádza ratovať motivačný tréner

HANNOVER - Futbalový Hannover volá na pomoc psychológa. Hráči bundesligového tímu vyhrali v najvyššej domácej súťaži iba jedno z ostatných desiatich stretnutí a prepadli sa na 12. miesto tabuľky. Naposledy v sobotu podľahli v Stuttgarte 2:4. Z ihriska súpera zatiaľ poslednýkrát priviezli tri body 26. apríla.

slovakia

left justify in out

"Samozrejme, keď prehráte sedem zápasov vonku za sebou, je to mentálny problém," povedal generálny manažér Hannoveru 96 Dirk Dufner a nezostalo iba pri slovách. Klub si najal motivačného trénera Petra Boltersdorfa, ktorý už raz s tímom pracoval. Mužskej hádzanárskej reprezentácii Nemecka pomohol k zisku titulu majstrov sveta v roku 2007.

"Takýto problém sa nedá vyriešiť stlačením tlačidla. Chce to čas," upozornil Boltersdorf. Ako sa mu bude dariť, môžu ukázať už dva posledné zápasy pred zimnou bundesligovou prestávkou. Sobotňajší doma s predposledným Norimbergom a o týždeň neskôr duel vo Freiburgu, ktorý je na 16. priečke.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies