Handzuša a Hossu vítalo v Chicagu okolo 2 miliónov fanúšikov

NETKY.SK • 29 Jún 2013, 11:34 • 2 min
Handzuša a Hossu vítalo v Chicagu okolo 2 miliónov fanúšikov

CHICAGO - Okolo 2 miliónov fanúšikov prišlo privítať do ulíc Chicaga hokejistov Blackhawks, ktorí získali druhý Stanleyho pohára za posledné štyri roky. Medzi šampiónmi, ktorí z poschodového autobusu zdravili davy nadšených ľudí, nechýbali ani slovenskí hokejisti Michal Handzuš a Marián Hossa.

slovakia

left justify in out

Prví fanúšikovia vyrazili do ulíc už o tretej hodine ráno. Kolóna vozov s hráčmi mužstva, ktorí vo finále play-off NHL zdolali Boston Bruins 4:2 na zápasy, sa vydala na cestu po desiatej hodine dopoludnia miestneho času. Na ceste ju zdravili fanúšikovia, ktorí postávali od jazera Michigan až po Grant Park.

Chicago získalo Stanleyho pohár síce po troch rokov, ale predtým však na neho čakalo od roku 1961. Celá akcia sa uskutočnila za prísnych bezpečnostných podmienok, aby sa predišlo podobným bombovým útokom, ku ktorým došlo v apríli počas Bostonského maratónu.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies