Hamšíkov gól vo švédskej lige vyhlásili za najkrajší v sezóne!

NETKY.SK • 9 December 2021, 15:35 • 2 min
Hamšíkov gól vo švédskej lige vyhlásili za najkrajší v sezóne!

ŠTOKHOLM - Marek Hamšík sa dlho vo švédskom IFK Göteborg neohrial. Napriek iba šiestim odohratým zápasom si odniesol významné ocenenie.

slovakia

left justify in out

Gól slovenského futbalového reprezentanta Mareka Hamšíka vyhlásili za najkrajší vo švédskej najvyššej súťaži roku 2021. Zaznamenal ho 17. mája a bol jediným počas jeho účinkovania v IFK Göteborg.

 

 

img

 

Kapitán slovenskej reprezentácie odohral za švédsky klub na jar 2021 šesť duelov, aby sa pripravil na finálový turnaj EURO 2020. Od leta oblieka dres tureckého Trabzonsporu. Správu zverejnil portál svenskfotboll.se. 

 

„Je to úplne šialené. Ak sa rozprávame o zahraničných futbalových hviezdach, ktoré si zahrali vo švédskej lige, tak Marek Hamšík je z nich jednoznačne najlepší. Nikto nie je nad ním, čo sa týka kvality a charizmy,” povedal pre portál Goal ešte na jar švédsky novinár Anton Zetterman.

 

 

Ako pripomenul portál Šport.sk, Hamšík síce stihol pred tohtoročným Eurom odohrať za Göteborg len šesť zápasov, v ktorých sa mu podarilo streliť jediný gól, no práve ten patril do kategórie výstavných.

 

Po rohovom kope sa lopta aj so šťastím odrazila až k Marekovi Hamšíkovi, ktorý nevymýšľal a z prvej ju halfvolejom spoza šestnástky nechytateľne napálil rovno pod brvno súperovej brány. Po zápase sa Hamšík vyjadril, že je to jeho najkrajší strelený gól v kariére. 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies