Hamšíka dali lekári dokopy a nastúpil v Udine: Tri dôležité body

NETKY.SK • 21 November 2016, 08:12 • 2 min
Hamšíka dali lekári dokopy a nastúpil v Udine: Tri dôležité body

RÍM - Slovenského futbalistu v službách SSC Neapol Mareka Hamšíka potešil trojbodový zisk z náročného duelu na ihrisku Udinese, ktorý zariadil dvoma gólmi Lorenzo Insigne.

slovakia

left justify in out

Pritom jeho účasť v sobotňajšom zápase bola ešte začiatkom minulého týždňa ohrozená, keďže reprezentačný stredopoliar sa boril so zdravotnými problémami.

 

"Trápila ma chrípka s vysokými horúčkami. Vďaka našim lekárom som sa dal do poriadku a mohol som nastúpiť," prezradil Hamšík pre svoju webstránku. Hostia mali v Udine v prvom polčase viac z hry, góly však padali až v druhom dejstve. V 47. minúte sa presadil Insigne po centri Joseho Callejona, o desať minút sa lopta dostala opäť k tomu istému hráčovi a ten strelou do odkrytej bránky zvýšil na 2:0. Domáci stihli odpovedať už o dve minúty, keď po rohu znížil hlavou chorvátsky útočník Stipe Perica. Hostia súperovi viac nedovolili a v stretnutí 13. kola Serie A zvíťazili 2:1.

 

"Zaslúžene sme získali tri dôležité body," poznamenal slovenský tvorca hry, ktorý hral do 72. minúty. "V Udine sa vždy hrá veľmi ťažko. Sme šťastní, že sme zvíťazili. Už myslíme na stredu, na dôležitý duel Ligy majstrov proti Dynamu Kyjev. Proti ukrajinskému tímu chceme získať tri body," dodal Hamšík.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies