Živá Rapunzel. Alla z Ukrajiny má vlasy dlhé vyše 160 centimetrov

NETKY.SK • 24 Apríl 2022, 08:00 • 2 min
Živá  Rapunzel. Alla z Ukrajiny má vlasy dlhé vyše 160 centimetrov

Mnohí z nás si nevedia predstaviť, že by so sebou nosili vlasy dlhšie ako 160 centimetrov. Pre Allu Perkovu z Ukrajiny je to však každodennou činnosťou, možno poslaním. Tridsaťsedemročná modelka, herečka, matka a právnička je na svoju rozprávkovú korunu krásy patrične hrdá.

slovakia

left justify in out

Dlhokánske vlasy nemajú žiadny tajomne čarovný pôvod a sú výsledkom trpezlivosti a odhodlania. Ukrajinku už ako malé dievčatko priťahovali krásne dlhé vlasy jej mamy, a preto sa rozhodla, že aj ona raz bude mať také

 

 

Ukrajinka tvrdí, že nepoužíva žiadne produkty na podporu rastu vlasov. Poriadna kopa vlasov si žiada vhodnú  údržbu a Alla si ich preto umýva každý druhý deň. Na dlhočizné vlasy a extra hmotnosť si ľahko zvykla, za jediné negatívum považuje riziko toho, že si na ne nechtiac môže stúpiť. V blízkej budúcnosti sa strihať nechystá.

 

 

Aktuálne má Alla na Instagrame 35 000 odoberateľov, ktorí sú fascinovaní jej vlasmi. Medzi jej fanúšikov patria aj celosvetovo známe hviezdy ako Jared Leto a Candice Swanepoel. Herca a speváka stretla počas svojich medových týždňov a úplne ho ohúrila. Modelka zasa zdieľala jej fotku na svojom Instagrame.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies