Hamšík jediným Slovákom na súpiskách pre skupinovú fázu Ligy majstorv

NETKY.SK • 8 September 2017, 13:37 • 2 min
Hamšík jediným Slovákom na súpiskách pre skupinovú fázu Ligy majstorv

NYON - Futbalový stredopoliar a kapitán talianskeho SSC Neapol Marek Hamšík je jediným Slovákom na súpiskách klubov pre skupinovú fázu Ligy majstrov 2017/2018.

slovakia

left justify in out

O potvrdení kádrov 32 účastníkov informuje oficiálny web súťaže. Neapol sa predstaví v F-skupine, zmeria si sily s Manchestrom City, Šachtarom Doneck a Feyenoordom Rotterdam. Úvodné kolo je na programe 12. a 13. septembra.

V skupinovej fáze účinkuje aj Benfica Lisabon, stredopoliar Martin Chrien sa však na súpisku pre túto súťaž nedostal. Defenzívny univerzál Norbert Gyömbér je kmeňový hráč iného účastníka Ligy majstrov, talianskeho AS Rím, sezónu však strávi na hosťovaní v FC Bari.

Vlani boli súčasťou skupinovej fázy LM traja Slováci - vedno s Hamšíkom aj Ján Greguš z FC Kodaň a László Bénes z Borussie Mönchengladbach.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies