Hamburg sa zaujíma o Santa Cruza

NETKY.SK • 12 Jún 2013, 14:29 • 2 min
Hamburg sa zaujíma o Santa Cruza

HAMBURG - Nový športový riaditeľ futbalového Hamburgu Oliver Kreuzer prezradil pre denník Bild, že klub sa zaujíma o paraguajského futbalového útočníka Roqueho Santa Cruza. Tridsaťjedenročnému zakončovateľovi vyprší koncom júna zmluva s anglickým Manchestrom City.

slovakia

left justify in out

"Keď sa taký hráč objaví na trhu, vzbudzuje to interes. Santa Cruz je typ futbalistu, akého hľadáme, a navyše je dostupný zadarmo, čo je veľmi dôležité," povedal Kreuzer.

Hamburg sa začal obzerať po novej posile, keď sa objavili správy o možnom odchode útočníka Son Heung-mina z Kórejskej republiky do Leverkusenu. Rodák z Asunciónu Santa Cruz pred odchodom na Britské ostrovy pôsobil osem rokov v Nemecku v mníchovskom Bayerne (1999 - 2007). Je päťnásobným majstrom Nemecka a víťaz Ligy majstrov 2001. V roku 2007 prestúpil do Blackburnu a po dvoch úspešných sezónach (v 57 zápasoch strelil 23 gólov) sa stal hráčom Manchestru City. Tam sa však nedokázal prebojovať do základnej zostavy a hosťoval opäť v Blackburne, Betise Sevilla a Málage.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies