Halák v bránke Bruins, Crosby sa vrátil na ľad

NETKY.SK • 15 Január 2020, 09:04 • 2 min
Halák v bránke Bruins, Crosby sa vrátil na ľad

USA - Boston sa v nočnom zápase predstavil na ľade Columbusu. Na radosť slovenských fanúšikov sa tentoraz v bráne Bruins predstavil náš gólman Jaroslav Halák. Ruska nahradil už po 1 minúte.

slovakia

left justify in out

Tvrdý úder

Fínska jednotka Bostonu musela vystriedať po tom, ako ho lakťom zasiahol domáci útočník Emil Bemström. Lakeť tam rozhodne bol, no posúďte sami či sa jednalo o úmyselný faul, alebo nie.

 

 

Šanca pre Haláka

Zranenie samozrejme nikomu neprajeme, ale razom dostal možnosť chytať v bráne Slovák Jaro Halák. Predviedol sa 24 zákrokmi, no na výhru to nestačilo. Slovenský obranca Zdeno Chára nastúpil na svoj 1001. zápas v drese "medveďov", absolvoval 19:31 minúty a pripísal si dve strely na bránku a dva hity.

 

 

Bolts doma zachránili zápas 

Tampa Bay doma zdolala Los Angeles Kings 4:3 po nájazdoch, hoci dvakrát prehrávala, po siedmich minútach duelu už 0:2. V 59. minúte poslal stretnutie do predĺženia Nikita Kučerov. Erik Černák odohral za Lightning 17:46 minúty a mal dva mínusové body.

 

 

Matthewsov hetrik

Naopak, Martin Marinčin si pripísal dve plusky pri víťazstve jeho Toronta nad New Jersey 7:4. V drese "javorových listov" opäť zažiaril Auston Matthews, ktorý dosiahol hetrik. Podarilo sa mu to prvýkrát od štvorgólového zápisu proti Ottawe 12. októbra 2016.

 

 

Bishop podržal Dallas

Dallasu sa proti Coloradu darí a potvrdil to aj tentoraz, keď v Denveri zvíťazil 3:2 po predĺžení. Stars uspeli v siedmom z uplynulých ôsmich dueloch proti Avalanche, v tomto ročníku majú bilanciu 4:0. Andrej Sekera strávil za hostí na ľade 15:09 minúty. Pod triumf Dallasu sa výrazne podpísal brankár Ben Bishop s 41 zákrokmi.

 

 

Návrat kapitána

Vo veľkom štýle sa vrátil na ľad Sidney Crosby. Kapitán Pittsburghu vynechal pre operáciu pruhu 28 zápasov, v noci na stredu prispel štyrmi bodmi k víťazstvu Penguins nad Minnesotou 7:3. Ku gólu pridal tri asistencie.

 

 

výsledky nočných zápasov NHL:

Buffalo - Vegas 4:2, Columbus - Boston 3:0, New York Islanders - Detroit 8:2, Pittsburgh - Minnesota 7:3, Tampa Bay - Los Angeles 4:3 pp a sn, Toronto - New Jersey 7:4, Ottawa - Chicago 2:3 pp, Winnipeg - Vancouver 4:0, Arizona - San Jose 6:3, Colorado - Dallas 2:3 pp, Edmonton - Nashville 4:2

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies