Hadamczik zúril na Arťuchinove zákroky, Bykov sa hráča zastal

NETKY.SK • 9 Máj 2011, 07:49 • 2 min
Hadamczik zúril na Arťuchinove zákroky, Bykov sa hráča zastal

Hadamczik zúril na Arťuchinove zákroky, Bykov sa hráča zastal

slovakia

left justify in out

img

K roztržke medzi trénermi Aloisom Hadamczikom a Vjačeslavom Bykovom prišlo po stretnutí osemfinálovej fázy hokejových MS, v ktorom si Česi výhrou 3:2 nad Ruskom zabezpečili postup do štvrťfinále z 1. miesta E-skupiny. Spŕšku nevôle u Hadamczika vyvolali neobyčajne tvrdé zákroky ruského útočníka Arťuchina, po ktorých nedohrali dvaja českí hokejisti Rachůnek a M. Michálek. Kým Hadamczik jeho zákroky považoval za fauly, Bykov sa svojho zverenca zastal.
      "Arťuchin je chlapík," cituje Bykova na jeho adresu Sport-Express a dodal, že po tých situáciách, ktoré pobúrili českú lavičku, prišiel rozhodca k ich striedačke a povedal: "Váš hokejista bol korektný, no upozornite ho na to, aby tak silno súperov neatakoval. V hre Jevgenija bolo veľa emócií, no neprekročili rámec fair play."   Hadamczikovi potom na lístoček napísal, aby toľko neurážal. "Začínať tlačovú konferenciu klauniádou, to nie je môj štýl. Ja som sa ho mohol opýtať, prečo on lezie počas prestávky k nášmu hráčovi," uviedol Bykov a k Arťuchinovi ešte raz zdôraznil: "Všetky nárazy Žeňu boli korektné. Všetky, absolútne."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies