Gymnázium v rakúskom Schwechate prešlo exkluzívnou rekonštrukciou

NETKY.SK • 27 Júl 2017, 16:00 • 2 min
Gymnázium v rakúskom Schwechate prešlo exkluzívnou rekonštrukciou

Do portfólia spoločnosti NEUDOERFLER nepatrí len návrh či samotná realizácia rekonštrukcii kancelárskych, či obchodných priestorov. Zabudnúť samozrejme nemožno ani na nastupujúcu generáciu.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Vybudovanie novej budovy, ale aj rekonštrukcia pôvodnej. To všetko sa počas jedného roka podarilo zrealizovať na gymnáziu v rakúskom Schwechate. Nová trojposchodová budova stojí oproti pôvodnej, s ktorou jej spojená presklenenou chodbou. Pýchou jej priestorov na prízemí je obrovská centrálna klubovňa. Samozrejme, nechýba školský bufet s vestibulom či oddychové miesta. Na poschodiach sú priestory na výučbu vybudované s čo najefektívnejším využitím priestoru. Viac miestností znamená aj zvýšenie nákladov. Lenže ani v tomto smere sa nezaháľalo. Vykurovanie na diaľkové ovládanie má vplyv na zaradení gymnázia do triedy nízkeho energetického štandardu.

 

Rekonštrukciou prešla aj pôvodná budova gymnázia. Modernejší nádych cítiť už v vstupnej hale, prebudované boli administratívne priestory, konferenčná zóna a samozrejme aj samotné učebne.

 

Atraktívnejšie priestory, efektívne využitie mnoho miestností a to všetko s čo najnižšími nákladmi. Problém, s ktorým sa borí nejedná vzdelávacia inštitúcia. Poraďte si u nás, pomôžeme vám.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies