Gyömbér sa predstavil prvýkrát v základe Tereku, jeho tím podľahol slovinskej Gorici

NETKY.SK • 20 Február 2017, 15:31 • 2 min
Gyömbér sa predstavil prvýkrát v základe Tereku, jeho tím podľahol slovinskej Gorici

FAGAGNA - Slovenský futbalový reprezentant Norbert Gyömbér v nedeľu premiérovo nastúpil v základnej zostave v drese ruského Tereku Groznyj, tím jeho nového zamestnávateľa v prípravnom stretnutí v talianskej Fagagne prehral 0:1 s mužstvom slovinského klubu ND Gorica.

slovakia

left justify in out

Jediný gól duelu strelil v 86. minúte Mark Gulič, Slovinci po štvrťhodine hry nepremenili pokutový kop. Gyömbér odohral celý zápas. 

 

Dvadsaťštyriročný defenzívny univerzál debutoval za Terek vo štvrtkovom prípravnom súboji proti Udinese Calcio, nastúpil v 61. minúte. Ani v tomto zápase ruský zástupca neuspel (2:4).

 

 Terek v rámci sústredenia na Apeninskom polostrove odohrá ešte jeden prípravný súboj: v stredu o 12.00 h nastúpi proti Vicenze, účastníkovi talianskej Serie B. Kmeňový hráč AS Rím Gyömbér je v Tereku na hosťovaní do konca sezóny, počas jesene dočasne pôsobil v Delfine Pescara. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies