Gyömbér ide s Cataniou do Serie B

NETKY.SK • 13 Máj 2014, 10:10 • 2 min
Gyömbér ide s Cataniou do Serie B

CATANIA - Futbalistom Catanie sa nepodarilo udržať najvyššiu taliansku súťaž a v ďalšej sezóne budú hrať v Serie B.

slovakia

left justify in out

Do druhej ligy mieri s mužstvom aj slovenský obranca Norbert Gyömbér. O zostupujúcich sa rozhodlo definitívne v predposlednom kole. Catanii nepomohli k záchrane ani posledné výhry nad AS Rím a v Bologni. "Body sme začali zbierať neskoro. Navyše, náš osud nebol iba v našich rukách," uviedol na webe svojej zastupujúcej spoločnosti CSM Norbert Gyömbér.

 

Slovenský reprezentant má v Catanii zmluvu do roku 2017. Fanúšikovia sicílskeho klubu sú dosť temperamentní a vypadnutie neprijali s nadšením. "Priamo na štadióne v Bologni ich bolo asi tristo. Po stretnutí sme sa im išli poďakovať za podporu. Niektorí nám tlieskali, iní nás zase posielali preč z klubu. Fanúšikovia nás čakali aj na letisku v Catanii. A tlieskali nám," vysvetľuje Gyömbér, ktorý by sa mal objaviť v nominácii reprezentačného trénera Jána Kozáka na prípravné duely proti Rusku a Čiernej Hore. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies