Guldan získal s Razgradom druhý titul, v klube je spokojný

NETKY.SK • 27 Máj 2013, 11:33 • 2 min
Guldan získal s Razgradom druhý titul, v klube je spokojný

SOFIA 27. mája (SITA) - Slovenský futbalový defenzívny stredopoliar Ľubomír Guldan obhájil v nedeľu s klubom Ludogorec Razgrad bulharský titul.

slovakia

left justify in out

Zverencom trénera Ivajla Peteva priala aj šťastena, pretože pred záverečným 30. kolom zaostávali za lídrom Levski Sofia o jeden bod. Ludogorec však zvládol svoj nedeľňajší zápas ziskom troch bodov na ihrisku Montany 3:0, kým Levski iba remizoval v mestskom derby so Slaviou 1:1. Hosťujúci hráči sa tešili z bodu po nešťastnom vlastnom góle Dimitara Vezalova zo 74. minúty.

"Chceli sme získať titul, je pravda, že sa nám to podarilo trochu aj so šťastím, ale na druhej strane sa k nám konečne obrátilo za smolný zápas proti Levski. V tom dueli bolo dlho 0:0, pár minút pred koncom som dostal červenú kartu a v závere sme si dali po teči vlastný gól. Teraz sa to otočilo a Levski si strelilo v poslednom kole vlastenca," uviedol Ľ. Guldan pre agentúru SITA. 

Tridsaťročný bývalý hráč MŠK Žilina získal od svojho príchodu do Bulharska dva majstrovské tituly, vlani sa tešil z triumfu v národnom pohári a superpohári. "V klube som spokojný. Mal som síce aj ponuky zo zahraničia, ale stále mám platnú zmluvu. Všetky tieto veci budem riešiť s vedením až v lete," dodal Guldan.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies