Guardiolove nohavice dopadli v Mníchove lepšie ako FC Porto

NETKY.SK • 22 Apríl 2015, 16:13 • 2 min
Guardiolove nohavice dopadli v Mníchove lepšie ako FC Porto

MNÍCHOV - Utorkovú štvrťfinálovú odvetu Ligy majstrov Bayern Mníchov - FC Porto nezvládli hosťujúci futbalisti ani nohavice domáceho trénera Pepa Guardiolu.

slovakia

left justify in out

Bavori napriek rozsiahlej maródke už do zmeny strán rezolútne prebudili portugalský tím zo sna o prieniku medzi najlepšiu štvoricu najprestížnejšej kontinentálnej klubovej súťaže: na manko 1:3 z prvého stretnutia totiž zareagovali piatimi gólmi a napokon zvíťazili 6:1. Ako Bayern roztrhal defenzívu "portských drakov", nevydržali za postrannou čiarou šedé nohavice rozjarenie 44-ročného Španiela. Toho by však určite mrzelo viac, keby sa Mníchovčanom nepodarilo štvrtýkrát v rade postúpiť do semifinále LM.

 

"Kričal ´Wow!´, taký úžasný bol výkon jeho tímu. Pri nadšení sa mu na ľavej nohe objavila diera v drahých nohaviciach, no bolo by oveľa nepríjemnejšie, keby rovnaký osud nepostihol FC Porto," napísal Mark Ogden z Daily Telegraph. Konto Metro Sport na sociálnej mikroblogovacej sieti Twitter pripomenulo aj ďalších koučov, ktorí sa nevyhli rovnakej komplikácii s oblečením: Davida Moyesa a Josého Mourinha.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies