Grimus poskytne svoju bradu na dobrú vec

NETKY.SK • 18 Február 2014, 18:34 • 2 min
Grimus poskytne svoju bradu na dobrú vec

SOČI - Austrálsky reprezentant v skikrose si pestoval ozdobu tváre dva roky.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Austrálsky reprezentant v skikrose Anton Grimus sa na XXII. zimných olympijských hrách v Soči predstavil v súťaži akrobatických lyžiarov s impozantnou bradou. Čerstvo jej prostredníctvom propaguje Nadáciu Roba Knellera pre mladých, ktorú vedie jeho kolega z reprezentácie Scott Kneller spolu s bratom Lukom.

 

Grimus si svoju bradu starostlivo pestoval dva roky. Dvadsiateho druhého februára si však nechá túto ozdobu ostrihať. Týmto činom pomôže spomenutej nadácii získať 10 000 austrálskych dolárov. "Jeho priateľka zrejme nie je príliš nadšená, ale Anton sa veľkoryso rozhodol darovať svoje fúzy. Myslím, že po olympijských hrách by už došlo k ostrihaniu tak či onak," podotkol Kneller, ktorý považuje krok Grimusa za správny: "Využije skvelú príležitosť urobiť niečo v prospech iných. Anton je úžasný chlapík." 

 

Knellerovci pomenovali nadáciu po svojom zosnulom otcovi Robovi, ktorý zomrel v apríli minulého roka. Cieľom nadácie je poskytnúť deťom v ich rodnom meste Jindabyn v Novom Južnom Walese možnosť lyžovať sa. "Je to veľmi drahé odvetvie. S bratom sme ako deti mali podmienky na to, aby sme sa naplno venovali zimným športom. Chceme mládeži v našom meste poskytnúť to isté," skonštatoval Scott Kneller. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies