Ghančania mali v šatni počas zápasu MS státisíce dolárov

NETKY.SK • 26 September 2014, 11:06 • 2 min
Ghančania mali v šatni počas zápasu MS státisíce dolárov

ACCRA - Sága okolo dobrodružného letu kufríka s tromi miliónmi dolárov v hotovosti, ktorý si futbalisti Ghany od národnej asociácie vydupali priamo na tohtoročných majstrovstvách sveta v Brazílii, sa dočkala ďalšieho pokračovania.

slovakia

left justify in out

Už len bývalý tréner "čiernych hviezd" Kwesi Appiah priznal, že niektorí hráči mali stotisícové bonusy v bankovkách vo vakoch v šatni počas zápasu G-skupiny proti Portugalsku. "Psychologicky to malo na tím neblahé účinky. Existuje totiž mnoho faktorov, ktoré ovplyvňujú výkon futbalistu. Ten sa musí sústrediť výlučne na zápas, po našom druhom súboji - s Nemeckom - to však všetko vypuklo. Verím, že ak by peniaze prišli skôr, zvýšilo by to morálku v tíme," uviedol podľa The Guardian 54-ročný kouč. 

 

Afričania ukončili svoje účinkovanie na svetovom šampionáte už v základnej skupine, v ktorej podľahli Američanom 1:2, bod brali proti Nemcom (2:2) a prehrali s Portugalčanmi 1:2. Appiah odstúpil z funkcie v septembri. Ghanská futbalová asociácia (GFA) do budúcnosti sa chystá podpisovať zmluvy s hráčmi a peniaze posielať bankovým prevodom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies