Getafe požiadalo trénera Contru, aby pomohol a "prestúpil" do Číny

NETKY.SK • 17 December 2014, 14:44 • 2 min
Getafe požiadalo trénera Contru, aby pomohol a "prestúpil" do Číny

BUKUREŠŤ - Španielsky futbalový klub Getafe CF požiadal jeho rumunského trénera Cosmina Contru, aby akceptoval ponuku čínskeho Kuang-čou R&F a pomohol tak vylepšiť zlú finančnú situáciu účastníka La Ligy. Informovala agentúra Reuters s odvolaním sa na rozhovor bývalého rumunského reprezentanta pre médiá v jeho vlasti.

slovakia

left justify in out

"Som jediný, kto tam má ponuku a tak ma chcú predať do Číny. Navrhli mi, že by som klubu mohol pomôcť. Viem o problémoch a rád by som to urobil pre Getafe, ktoré prechádza ťažkým finančným obdobím. V Číne mi ponúkli päťkrát vyšší plat ako mám teraz tu. Navyše Getafe chce, aby som sa o dva roky vrátil," povedal 37-ročný bývalý 73-násobný reprezentant Rumunska. Contra, ktorý zasadol na lavičku klubu z madridského predmestia v marci, počas hráčskej kariéry obliekal dresy AC Milána či Atletica Madrid, resp. práve Getafe.
     

Kuang-čou R&F obsadil v minulej sezóne čínskej Super League tretie miesto a na jeho lavičke skončil minulý mesiac Švéd Sven-Göran Eriksson.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies