Gerrard: Ak by mi Liverpool ponúkol zmluvu v lete, zostal by som

NETKY.SK • 7 Január 2015, 11:58 • 2 min
Gerrard: Ak by mi Liverpool ponúkol zmluvu v lete, zostal by som

LIVERPOOL - Steven Gerrard vyhlásil, že ak by mu anglický futbalový klub FC Liverpool ponúkol predĺženie kontraktu už v lete, zveľaďoval by svoju bohatú kariéru na Anfielde aj v budúcich sezónach.

slovakia

left justify in out

Ako je známe, 34-ročný dlhoročný kapitán na konci tohto súťažného ročníka opustí "The Reds" a zamieri do USA, s najväčšou pravdepodobnosťou do Los Angeles Galaxy v MLS.

 

Anglický stredopoliar sa návrhu novej zmluvy dočkal až v novembri, v tom čase už od trénera Brendana Rodgersa vedel, že jeho čas na trávniku bude limitovaný. "Pokiaľ by mi kontrakt ponúkli v medzisezónnom období, podpísal by som ho. Vtedy som ukončil reprezentačnú kariéru a sústredil sa iba na Liverpool. Nechcel som na ihrisku tráviť menej času. Dva a pol roka sa mi vyhýbali zranenia, v predchádzajúcom ročníku som podával dobré výkony. Teraz sú to už len dohady. Od leta do novembra som mal dostatok priestoru na rozmýšľanie," prezradil pre Liverpool Echo Gerrard, no zo svojho odchodu nechcel viniť nikoho konkrétneho: "Na nikoho sa nehnevám. Nebudem ukazovať prstom na kouča ani iných ľudí v klube." 

 

Stevena Gerrarda zaskočilo rozhodnutie Brendana Rodgersa obmedziť jeho hrací čas. "Ak mám byť úprimný, tento rozhovor prišiel skôr, než som očakával. Nebolo to jednoduché, ale pochopil som. Mali sme priateľskú diskusiu. Od tínedžerských čias som bol zvyknutý pripravovať sa na 90-minútové zápasy, víkend čo víkend. Zrazu sa situácia zmenila. Vedel som, že ak budem vynechávať duely už teraz, budúcu sezónu sa to ešte zhorší," uzavrel 34-ročný rodák z Whistonu na Merseyside. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies