Geena Davis si zahrá v indie komédii Don't Talk to Irene

NETKY.SK • 24 Jún 2016, 09:03 • 2 min
Geena Davis si zahrá v indie komédii Don't Talk to Irene

LOS ANGELES - Americká herečka Geena Davis sa predstaví v pripravovanej indie komédii Don't Talk to Irene. V druhej dlhometrážnej snímke kanadského režiséra Pata Millsa si zahrá spolu s Michelle McLeod, Scottom Thompsonom, Bruceom Grayom a Anastasiou Philips.

slovakia

left justify in out

Novinku, ktorej výkonnými producentmi sú Ed Gernon a Alyson Richards, nakrúcajú v meste Hamilton v kanadskom Ontáriu. O distribúciu v Kanade sa postará spoločnosť Search Engine Films.

 

Dej filmu sa zameria na bacuľatú stredoškoláčku Irene (McLeod) bez priateľov, ktorá po vylúčení zo školy musí robiť verejnoprospešnú činnosť v domove dôchodcov Golden Days. Vášňou dievčaťa je roztlieskavanie, a tak seniorov potajme prihlási na konkurz do tanečnej reality šou. Chce tým ľuďom dokázať, že na to aby bol človek úžasný, nepotrebuje byť fyzicky dokonalý.

 

Šesťdesiatročná Geena Davis je známa predovšetkým z filmu Thelma a Louise (1991) režiséra Ridleyho Scotta. Za stvárnenie Thelmy ju nominovali na Oscara i Zlatý glóbus. V roku 1989 získala Oscara za stvárnenie vedľajšej úlohy vo filme Náhodný turista (1988). Hrala tiež v horore Mucha (1986), hororovej komédii Beetlejuice (1988), v športovej komediálnej dráme Veľké víťazstvo (1992), v romantickej komédii Len nestratiť reč (1994) a ďalších filmoch ako Tootsie (1982), Angie (1994), Dlhý bozk na dobrú noc (1996) či Myšiak Stuart Little (1999) a jeho pokračovaniach (2002 a 2005).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies