Gasquet nebalil Bartoliovú, iritujú ho neúspechy v Davis Cupe

NETKY.SK • 25 Október 2013, 14:27 • 2 min
Gasquet nebalil Bartoliovú, iritujú ho neúspechy v Davis Cupe

PARÍŽ - Francúzsky tenista Richard Gasquet poprel, že by sa v minulosti uchádzal o priazeň krajanky a kolegyne z kurtov Marion Bartoliovej.

slovakia

left justify in out

"V tú noc, keď o tom hovorila v televízii, som sa prebudil, čo sa mi stáva často, a našiel som záplavu gratulačných SMS-iek. Ja som však s Marion nikdy ani len neflirtoval. Ak by to tak bolo, netajil by som to. Nemám problém priznať, že som dvoril mnohým iným," cituje L´Equipe 27-ročného desiateho muža svetového rebríčka ATP. Gasquet, ktorý momentálne bojuje o prienik nad čiaru londýnskeho koncoročného výberového šampionátu ATP World Tour Finals, prezradil, že medzi jeho priority na sezónu 2014 patrí Davisov pohár: "Budem sa naň koncentrovať, pretože predchádzajúce neúspechy v tejto súťaži ma iritujú. Odohral som v Davis Cupe veľké zápasy, v mnohých som prehral v piatich setoch. Navyše, tento rok som pre zranenie musel v poslednej chvíli stornovať môj štart proti Argentínčanom. Je teda čo naprávať." Francúzi sa v osemfinálovom 1. kole svetovej skupiny 31. januára - 2. februára stretnú doma s Austrálčanmi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies