GAMING Humble Bundle spája distribúciu herného a digitálneho obsahu s charitatívnou činnosťou

NETKY.SK • 9 Január 2022, 14:00 • 2 min
GAMING Humble Bundle spája distribúciu herného a digitálneho obsahu s charitatívnou činnosťou

Humble Bundle sme v našej redakcii v rámci GAMING sekcie ešte nespomínali, no na začiatok roka 2022 je najvyšší čas pripomenúť možnosť zakúpenia herných titulov, vďaka ktorým máte možnosť prispieť na dobrú vec.

slovakia

left justify in out

Pravidelné balíky herného, softvérového, knižného a iného digitálneho obsahu môžete zakúpiť častokrát výhodnejšie, ale zároveň aj časovo obmedzené. Zväčša ide o tematické balíky určitého herného žánru. Nie je to však iba o hernom obsahu, často sa tu objavia knihy s témou o varení, technike, histórii, psychológii a podobne. Výhodou platformy je možnosť určiť prerozdelenie finančnej sumy pred odoslaním platby medzi vydavateľom digitálnych položiek, spoločnosťou Humble Bundle a, samozrejme, aj podporujúcej charity.

 

 

Humble Bundle oficiálne pôsobí už od roku 2010, kedy spoločnosť poskytovala primárne indie herné tituly. Počas vývoja platformy sa ponuka hier rozšírila, vďaka čomu sa balíky rozrástli o populárnejšie herné tituly. Rozšírenie následne viedlo k vytvoreniu distribučného obchodu s väčším množstvom hier bez časového obmedzenia. Najnovšie do ponuky patrí predplatná služba Humble Choice. Predchodcom Humble Choice bola služba Humble Monthly, ktorú nahradila spomínaná a renovovaná predplatná služba Humble Choice.

 

Humble Choice je predplatná služba, ktorá sa odlišuje od ostatných herných predplatných služieb. Najväčším rozdielom je to, že za čo si zaplatíte, to vám aj zostane. Zväčša ide o digitálne kľúče k herným platformám ako sú Steam, Epic a GOG. Ak si hry z aktuálnej ponuky aktivujete, zostanú vám v digitálnej knižnici aj po zrušení služby. Ak sa vám ponuka hier v ďalšom mesiaci nepáči, môžete preskočiť nasledujúci mesiac a zostať v predplatnej službe aj naďalej.

 

Upozorňujeme na detailné prečítanie podmienok používania služby a rovnako aj na automatickú platbu za ďalší mesiac, ktorú, ako sme spomínali, môžete včas zastaviť alebo deaktivovať službu. Viac informácii o službe, možnosti platby a hier nájdete na oficiálnej stránke Humble Choice.

 

Humble Bundle si na začiatok roka 2022 prostredníctvom predplatnej služby prichystal hernú ponuku Humble Choice – január 2022:

 

  • Mafia: Definitive Edition
  • Iron Harvest
  • Project Winter
  • Rebel Cops
  • Rustler
  • The Henry Stickmin Collection
  • Farmer's Dynasty
  • Between the Stars
  • Retrowave
  • Midnight Protocol

 

 

Možno vás zaujme: GAMING Januárový balík Xbox a PlayStation hier 2022



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies