Matovičova sestra sa už neudržala! Odmietanie ruskej vakcíny Sputnik V považuje za "tuposť" niektorých politikov

NETKY.SK • 5 Marec 2021, 09:55 • 2 min
Matovičova sestra sa už neudržala! Odmietanie ruskej vakcíny Sputnik V považuje za "tuposť" niektorých politikov

BRATISLAVA – Utajovaný nákup ruskej vakcíny, ktorý na vlastnú päsť zabezpečil Igor Matovič, bola tak poslednou kvapkou v pohári trpezlivosti koaličných partnerov zo strany Za ľudí a SaS. Tí pre neprofesionálne a chaotické riadenie požadujú zásadnú rekonštrukciu vlády. Premiérova sestra to však vidí inak!

slovakia

left justify in out

Sypanie popola na hlavu predsedu vlády Igora Matoviča pre nákup neregistrovanej ruskej vakcíny Sputnik V a obvinenia z akéhosi experimentovania na ľuďoch, už nenechalo chladnou ani sestru premiéra Zuzanu Beličovú. Odmietanie ruskej vakcíny označila za tuposť niektorých politikov.

 

Tá sa pritom na svojom Facebooku aktívne zapája do komentovania aktuálnej situácie vo vládnej koalícii, pričom sa nebráni ani tvrdej kritike na adresu lídrov menších koaličných strán.

 

 

Aktuálne však napísala: „Dnes v obchode mali zapnuté rádio a keď bolo spravodajstvo, tak z rádia zaznelo: “Premiér Matovič nákupom ruskej vakcíny SPUTNIK poškodil Slovensko”.

 

Beličová dodala, že asi po prvýkrát v živote sa skutočne hanbila za to, že žije na Slovensku. Ako ďalej píše: “toľko tuposti, čo tu v posledných dňoch predvádzajú neuveriteľne hlúpe, vyslovene tupé a na svoju tuposť ešte aj hrdé a namyslené rusofóbne političky a politici, to asi nikde na svete nie je“.

 

 

V inom príspevku tiež Matovičova sestra podotkla, že najprv všetky rusofóbne ladené politické špičky spoločnosť presviedčali, že vakcína je jediným kľúčom k slobodeporazeniu pandémie koronavírusu.

 

Keď však na Slovensko dorazí 200 tisíc kusov ruskej vakcíny, tak majú problém. Beličová sa domnieva, že jediný problém je to, že nepochádza zo západu, ale z východu. Rázne tiež odsúdila výroky niektorých politikov, ktorí hovoria o Sputniku V ako o geopolitickej zbrani.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies