Britský premiér Johnson je opäť v izolácii, dostal sa do kontaktu s pozitívne testovaným

NETKY.SK • 16 November 2020, 09:15 • 2 min
Britský premiér Johnson je opäť v izolácii, dostal sa do kontaktu s pozitívne testovaným

LONDÝN - Britský premiér Boris Johnson je v izolácii po tom, ako sa dozvedel, že bol v kontakte s osobou pozitívne testovanou na koronavírus.

slovakia

left justify in out

Na chode krajiny sa nič nemení 

"Bude pokračovať v práci z Downing Street, vrátane toho, že bude viesť reakcie vlády na pandémiu koronavírusu," uviedlo vyhlásenie, ktoré premiérov úrad zverejnil v nedeľu. Johnson "sa cíti dobre a nemá nijaké príznaky ochorenia COVID-19," dodalo vyhlásenie.

 

img

 

"Premiéra (Borisa Johnsona) v dnešných hodinách (nedeľa 15. novembra) informovala NHS Test and Trace, že je povinný podstúpiť izoláciu. Ako osoba sa dostal do kontaktu s niekým, kto mal pozitívny test na Covid-19," uviedol hovorca. 

 

Kontakt 
Britský premiér sa vo štvrtok približne na pol hodinu stretol s malou skupinou poslancov, vrátane jedného (Lee Anderson), u ktorého sa neskôr prejavili symptómy nákazy koronavírusom a bol pozitívne testovaný.

 

img

 

Vírus už raz prekonal

Vyhlásenie úradu predsedu vlády nespresnilo, ako dlho bude Johnson v izolácii. V apríli bol britský premiér pre nakazenie sa koronavírusom tri dni hospitalizovaný na jednotke intenzívnej starostlivosti.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies