Gambler predal otcov notebook, aby mal za čo hrať na automatoch

NETKY.SK • 24 November 2014, 11:37 • 2 min
Gambler predal otcov notebook, aby mal za čo hrať na automatoch

TRENČÍN – Vlastného otca okradol o notebook 22-ročný Peter z Ilavy. Počítač za 280 eur zobral 19. októbra z otcovho bytu, aby ho predal za 60 eur a peniaze minul v automatoch. Hovorca trenčianskej krajskej polície Pavol Kudlička uviedol, že Petrovi hrozí dvojročný trest.

slovakia

left justify in out

Z pokračujúcich krádeží obvinili 35-ročného Mariána z okresu Považská Bystrica. Od júla do októbra navštevoval predajňu vodoinštalačného materiálu v Považskej Bystrici, pričom postupne ukradol rôzne kliešte, kombinačky, vrtáky, vŕtacie kladivo a iné veci za viac ako tisíc eur. Za podobný čin bol v predchádzajúcich dvadsiatich štyroch mesiacoch odsúdený, preto mu hrozí väzenie na šesť mesiacov až tri roky. 

 

Peňaženku s peniazmi a osobnými dokladmi zobral z tašky na lavičke pred obchodným domom v Novom Meste nad Váhom 9. októbra večer 50-ročný miestny obyvateľ Ondrej. Z peňaženky zobral 11 eur, položil ju späť na lavičku a odišiel. Keďže Ondrej bol za podobný čin v predchádzajúcich dvanástich mesiacoch potrestaný, teraz môže ísť do väzenia až na dva roky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies