Futbalista Slovanu Sekulič nastúpi po zranení koncom októbra a Rundič až v novembri

NETKY.SK • 11 Október 2016, 13:01 • 2 min
Futbalista Slovanu Sekulič nastúpi po zranení koncom októbra a Rundič až v novembri

BRATISLAVA - Srbský tréner futbalistov ŠK Slovan Bratislava Ivan Vukomanovič očakáva v najbližších dňoch návrat niektorých zranených hráčov do tréningového procesu. Slovan v nedeľu 16. októbra v domácom ligovom stretnutí privíta hráčov FK Senica (17.30 h).

slovakia

left justify in out

"Vukan Savičevič je po zlomenine ruky; uvidíme, ako na tom počas týždňa bude, no s najväčšou pravdepodobnosťou už bude k dispozícii na Senicu. Podobne Tamás Priskin, ten bude späť buď v nadchádzajúcom týždni, alebo hneď po zápase so Senicou. Menšie svalové problémy mal Lesley de Sa, no ten už od pondelka začne trénovať," priblížil Vukomanovič v rozhovore pre klubový web.

Srbský kormidelník "belasých" si bude musieť dlhšie počkať na svojich krajanov, obrancov. "Boris Sekulič by mal v najbližších siedmich - ôsmich dňoch absolvovať terapiu, mal totiž silne pomliaždené koleno. Predpokladám, že tak do dvoch týždňov by sa mal vrátiť na ihrisko, snáď ho koncom októbra už budeme mať k dispozícii. Milan Rundič absolvuje v najbližších troch týždňoch ešte jeden test, predpokladám, že začiatkom novembra bude späť na trávniku. Uvidíme, kedy začne hrať, pravdepodobne najprv nastúpi na polčas v juniorke. Musíme byť pri ňom skutočne veľmi opatrní," doplnil Ivan Vukomanovič.

Slovan figuruje po úvodnej tretine Fortuna ligy 2016/2017 (11 kôl) na 6. priečke tabuľkového poradia, pozbieral 17 bodov. Líder - MŠK Žilina - má na svojom konte 28 bodov.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies