Bakoš osvedčil skúsenosti v tipovačke, Grendel sa teší na Škrtela

NETKY.SK • 31 August 2018, 19:30 • 2 min
Bakoš osvedčil skúsenosti v tipovačke, Grendel sa teší na Škrtela

TRNAVA - Veľká spokojnosť zavládla v tábore Trnavy po žrebe skupinovej fázy Európskej ligy 2018/2019. Hráči majú pred bruselským Anderlechtom, Fenerbahce Istanbul, či záhrebským Dinamom rešpekt, so zložením skupiny sú však spokojní

slovakia

left justify in out

. Dvojnásobnú radosť mal útočník Marek Bakoš, ktorému vyšlo prianie stretnúť sa s tímom Martina Škrtela, stal sa zároveň aj víťazom internej tipovačky.

Trnavská D-skupina je náročná, ale v hre boli aj horšie varianty. "Veľmi si nenavyberáme. Mohlo to byť horšie aj lepšie, toto je taký zlatý stred. Môžeme sa tešiť na Martina Škrtela a atmosféru v Istanbule," povedal pre TASR Erik Grendel, ktorý spolu so svojimi spoluhráčmi opäť pocestuje do bývalej Juhoslávie. Trnava sa v 1. predkole Ligy majstrov stretla s Mostarom z Bosny a Hercegoviny, v treťom potom so srbskou Crvenou Zvezdou Belehrad a v play off EL si vyskúšala slovinskú konfrontáciu s Olimpijou Ľubľana. "Balkánska škola nám zrejme sedí. Ich hráči sú hraví, my môžeme hrať svoj štýl. Uvidíme, ako to dopadne teraz."

Rovnako ako Grendel sa na súboje s Fenerbahce Istanbul teší aj útočník Marek Bakoš. "Skupina je pre nás výborná. Máme v nej Slováka, ktorý fandí Trnave, bude sa tešiť do Trnavy a ja sa teším na súboje s ním. Verím, že si vychutnáme atmosféru v Istanbule. Anderlecht je skúsený tím a tímy v bývalej Juhoslávia nám prischli. Takže uvidíme. Každý súper je hrateľný, ale tímy sú skúsené, majú v EL niečo odohrané. No chceme trnavským fanúšikom pripraviť pekné a zaujímavé zápasy a chceme uhrať nejaké body."

Hráči Spartaka sledovali žreb spoločne v priestoroch reštaurácie v City Aréne, ešte predtým si však všetci natipovali zloženie skupiny. Vklad bol 10 eur a víťaz zinkasoval slušný balík. V tejto súťaži osvedčil skúsenosti práve Bakoš. "Ten, čo to najmenej potrebuje, ten to vyhral," krútil hlavou Grendel, na čo skúsený útočník zareagoval: "Ja som si prial Škrteľa, ostatné je bonus. Pár tipovačiek som už zažil. Erik by ich mal absolvovať viac, potom bude mať aj on viac skúseností a niečo sa naučí."

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
rybar
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies