Frankfurt rozviazal kontrakt s Hildebrandom

NETKY.SK • 13 Január 2015, 11:09 • 2 min
Frankfurt rozviazal kontrakt s Hildebrandom

FRANKFURT - Nemecký prvoligový futbalový klub Eintracht Frankfurt už nepočíta s brankárom Timom Hildebrandom. Skúsený gólman neodletí v utorok s tímom na sústredenie do Abú Zabí.

slovakia

left justify in out

Na vlastnú žiadosť ho uvoľnilo vedenie, aby mohol riešiť svoju budúcnosť, ktorá sa už nespája s Eintrachtom. "Timo by bol v odvetnej časti I. bundesligy v našom mužstve len trojkou, čo by ho po športovej stránke určite neuspokojilo. Sám nás preto požiadal, aby sme ho uvoľnili," vysvetlil športový riaditeľ Eintrachtu Bruno Hübner.

 

Mužom číslo jeden vo frankfurtskej bránke je Kevin Trapp a dvojkou Felix Wiedwald. Obaja mali na jeseň zdravotné problémy, a tak sa medzi tri žrde dostal aj Hildebrand. Ďalšie kroky 35-ročného gólmana by mohli viesť do zámorskej Major League Soccer. 

 

Timo Hildebrand, bývalá opora VfB Stuttgart (1999 - 2007) a v jeho drese bundesligový šampión 2007, prišiel do Eintrachtu Frankfurt v septembri 2014. Predtým pôsobil tri sezóny v Schalke 04 Gelsenkirchen, v minulosti chytal aj za Valenciu, Hoffenheim, Sporting Lisabon. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies