Francúzske duo Justice predstavili skladbu Alakazam!

NETKY.SK • 21 Október 2016, 12:04 • 2 min
Francúzske duo Justice predstavili skladbu Alakazam!

PARÍŽ - Francúzske elektro-rockové duo Justice zverejnilo novú skladbu. Nahrávka má názov Alakazam! a je treťou ukážkou z ich pripravovaného albumu Woman, ktorý plánujú uviesť na trh 18. novembra.

slovakia

left justify in out

Z očakávanej tretej štúdiovky už predstavili aj single Safe & Sound a Randy. Priaznivci formácie si spomínanú nahrávku Alakazam! môžu vypočuť napríklad prostredníctvom služieb Spotify či Apple Music a na YouTube si k nej tiež môžu pozrieť videoklip, ktorý nakrútil počas ich vystúpenia v Londýne režisér Ugo Mangin.


Justice v zložení Gaspard Augé a Xavier de Rosnay sa do povedomia dostali v roku 2003, keď zremixovali skladbu Never Be Alone od skupiny Simian. O tri roky neskôr skladba vyšla opäť, tentoraz pod názvom We Are Your Friends a stala sa veľkým komerčným hitom. V roku 2007 vydali debutovú nahrávku Cross, ktorá okrem iných obsahovala aj singel D.A.N.C.E. V roku 2009 formácia zaujala remixom piesne Electric Feel od MGMT, za ktorú dostali svoju prvú a zatiaľ jedinú Grammy. Justice počas svojej kariéry remixovali aj skladby od Lennyho Kravitza, Klaxons či U2. V roku 2011 uviedli na trh druhú štúdiovku s názvom Audio, Video, Disco.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies