VIDEO Francúzska polícia neodolala a zaspievala si s oslavujúcimi írskymi fanúšikmi

NETKY.SK • 26 Jún 2016, 17:00 • 2 min
VIDEO Francúzska polícia neodolala a zaspievala si s oslavujúcimi írskymi fanúšikmi

LYON – Na internete sa objavilo video, na ktorom sa francúzska polícia pripojila k írskym fanúšikom počas osláv blížiaceho sa osemfinálového zápasu proti domácemu Francúzsku.

slovakia

left justify in out

Írsky fanúšikovia od včera oslavujú vyradenie Severného Írska, o ktoré sa postarali hráči Walesu. K oslavujúcim Írom sa pripojila aj miestna polícia, ktorá sa neudržala a miestami sa zapojila do fanúšikovskej choreografie.

 



Zverenci trénera Martina O'Neilla vyhrávali nad reprezentáciou Francúzska 1-0, keď už v 2.minúte zápasu premenil nariadenú penaltu Robbie Brady. V druhom polčase sa však v priebehu troch minút dvakrát presadil Antoine Griezmann a otočil skóre stretnutia na 2-1. Od 66.minúty hrali Íri oslabení, keď po faule uvidel červenú kartu Shane Duffy. Francúzi už kontrolovali priebeh zápasu až do konca a postúpili do štvrťfinále.

 

Brady bol aj hrdinom zápasu proti Taliansku, keď v 85.minúte poslal svoj tím do vedenia a zabezpečil aj postup do osemfinále.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies