Francúzska expertka: Mýlili sme sa v tom, že Rusko u nás bolo pomenované ako nepriateľ a Spojené štáty ako spojenec

NETKY.SK • 13 Apríl 2018, 15:15 • 2 min
Francúzska expertka: Mýlili sme sa v tom, že Rusko u nás bolo pomenované ako nepriateľ a Spojené štáty ako spojenec

PARÍŽ - Francúzske vydavateľstvo "Le Figaro" publikovalo článok doktorky politológie a vojenského experta Caroliny Galakterovej. Informuje RIA.ru.

slovakia

left justify in out

Píše, že prezidentovi Basharovi Assadovi bezdôvodne pripísali "na účet" chemický útok v sýrskom meste Dúma. "Francúzska vláda okamžite schválila zámery Washingtonu začať raketové útoky na Sýriu," zdôraznila expertka.
     

Po celé desaťročia sa Západ správa veľmi cinicky. Je potrebné poukázať na to, že informácie o vojne v Sýrii možno nájsť v každej publikácii, zatiaľ čo jemenské boje západné média neosvetľujú, dodala Galaktero.
     

Expertka tiež poznamenala, že k údajnému chemickému útoku došlo presne v tom momente, keď bola Východná Ghúta prakticky oslobodená. Tu je to jasné, že "túžba po mieri je v Rusku, ale nie v medzinárodnej koalícii".
   

Ako aj "prípad Skripaľa", chemický útok v sýrskom meste Dúma je fikcia. Expertka je presvedčená, že najnovšie akcie zo strany Západu znamenajú určitý trest pre Rusko za jeho úspech na medzinárodnej platforme.
     

"My sme sa zmýlili v tom, že sme nazvali Rusko nepriateľom a USA označili ako spojenca," uzatvára článok vojenská expertka a povzbudzuje francúzskych ľudí, aby prijali stranu Ruska a odmietli spolupracovať so Spojenými štátmi.
   

Doktorka politických vied žiada občanov krajiny aby sa pozorne pozreli na francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona. "Pozrite sa na Macrona, to nie je vodca, to je služobník Donalda Trumpa," poznamenáva Carolina Galakterová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies