FOTO zúboženého chlapčeka obletela svet: Ako vyzerá dnes?

NETKY.SK • 1 Apríl 2016, 17:57 • 2 min
FOTO zúboženého chlapčeka obletela svet: Ako vyzerá dnes?

LAGOS - Fotografia dvojročného chlapčeka obletela celý svet. Na záberoch je vidieť zúbožený stav nigérijského chlapca, ktorého nechala jeho rodina napospas osudu.

slovakia

left justify in out

Nedávno sme vás informovali o tom ako dánska humanitárna pracovníčka Anja Ringgren Loven, našla chlapčeka v zúfalom stave. Keď pracovníčka uvidela v akom stave sa chlapec nachádza, neváhla ani chvíľu. Chlapca zabalila do deky a išla s ním do najbližšej nemocnice. Chlapca museli odčerviť, dostal špeciálne lieky a krvnú transfúziu. Anja potom požiadala ľudí o pomoc, aby dokázala zaplatiť všetky výdaje za lekársku starostlivosť.

 

 

Prešli dva mesiace a ako vyzerá chlapec dnes? Anja sa pred pár dňami pochválila sériou fotografií, ktoré ukazujú zdravého a šťastného Hopea. "Ako môžete vidieť, Hope si užíva život. Teraz má 35 nových bratov a sestier. Všetci sa chcú o neho starať, hrajú sa s ním, učia sa s ním a vždy sa uistia, že je v bezpečí a dostáva veľa lásky," napísala k fotkám, ktoré zverejnila na sociálnej sieti. 

 

 

Chlapčeka, ktorý dostal meno Hope nechala jeho rodina napospas. Zostal sám, lebo jeho rodina si myslela, že je čarodejník.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies