FOTO Žena po 31 rokoch zistila, že je adoptovaná, tajomstvo rodičov prezradil Facebook

NETKY.SK • 29 December 2016, 17:05 • 2 min
FOTO Žena po 31 rokoch zistila, že je adoptovaná, tajomstvo rodičov prezradil Facebook

MAR DEL PLATA - Silvina Martinez (31) zistila, že bola po narodení adoptovaná veľmi zraňujúcim spôsobom. Prišla na to keď na Facebooku prechádzala staré rodinné fotky.

slovakia

left justify in out

Narazila na fotografiu svojej matky tesne pred jej narodením a všimla si, že nie je tehotná.

 

Preto na Facebooku zverejnila žiadosť o pomoc pri pátraní jej neznámej biologickej matky. Ako tvrdí, verí v silu internetu a širokú sieť ľudí, ktorí ju k nej dovedú.

 

img

 

"Dobrý deň. Toto sú moje fotky, na ktorých pravdepodobne vyzerám ako moja biologická matka. Muž, ktorý je na fotografiách so mnou, je môj adoptívny otec. Narodila som sa v Trelew 27. marca 1985, a nedávno som sa dozvedela, že som bola adoptovaná. Krátko po narodení si ma vzali moji adoptívni rodičia do La Plata, kde som žila 11 rokov, než sme sa presťahovali do Mar del Plata (kde žijem dodnes). Rada by som spoznala ženu, ktorá ma porodila. Viem len to, že som sa narodila na klinike Modelo o 11:30 ráno, moja biologická matka mala 16 rokov a pôrodný lekár sa volal Dr. Ricardo Carminatti," napísala Silvina.

 

„Chcem ju len nájsť, nie súdiť. Chcem vedieť, na koho sa podobám, či mám súrodencov a tak...“ vysvetlila.

 

Silvina vie, že pátranie nebude ľahké, preto o sebe zverejnila čo najviac informácií. "Mám dve deti. Jedno z nich sa veľmi podobá na manžela, mladšie vyzerá ako ja, ale fascinuje ma, na koho sa podobám ja. Je to sentimentálna záležitosť,“ povedala Silvina, ktorá si nepraje nič iné, ako poznať o sebe pravdu, aby mohla vymazať veľký otáznik v jej hlave, ktorý jej nedáva spať.

 

img

 

Žiadosť o pomoc pri pátraní zverejnila 11. decembra. Od vtedy ju zdieľali tisíce ľudí.  

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies