FOTO + VIDEO To je vypočítavosť! Pes sa tvári ako tulák, aby ho ľudia kŕmili!

NETKY.SK • 29 Október 2018, 12:17 • 2 min
FOTO + VIDEO To je vypočítavosť! Pes sa tvári ako tulák, aby ho ľudia kŕmili!

Psy vždy vedia prekvapiť, ich uvažovanie by sme nikdy nemali podceňovať!

slovakia

left justify in out

Betsy Reyesová žije v Oklahome a je majiteľkou milej fenky. Tá však náhle začala priberať a Betsy si nevedela vysvetliť, v čom je problém, pretože ju neprekrmovala a pohybu mala dostatok. Keď však zistila, o čo ide, nemohla tomu uveriť!

 

Mladá žena býva neďaleko istého fast foodu a psa chová vo voľnom výbehu na dvore svojho domu.  A práve to bol kameň úrazu. Lákavá vôňa bola taká neodolateľná, že si fenka pod rúškom noci robila tajné výlety na parkovisko pred reštauráciu rýchleho občerstvenia, kde sa tvárila ako úbožiatko, a tak jej takmer každý návštevník dal niečo zo svojho jedla.

 

 

Betsy na koreň veci prišla až vtedy, keď sa sama rozhodla najesť v spomínanej reštaurácii a svojho prefíkaného miláčika našla na parkovisku, ako od ľudí žobre hamburgery. Následne na sociálnej sieti uverejnila výzvu, ku ktorej pridala aj fotografiu psa, aby každý vedel, o koho sa jedná. Zákazníkov žiada, aby ju nekŕmili, pretože rapídne priberá a neustále uniká zo záhrady, aby si dopriala jedlo navyše.

 

Pohoršená majiteľka sa vyjadrila, že jej fenka je obyčajná zlatokopka, ktorá sa snaží tváriť ako hladný tulák, čím emotívne pôsobí na návštevníkov a svoje "psie oči" využíva na to, aby sa prejedala nezdravého jedla.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies