Trenčianski hokejoví vojaci sa opäť posilňujú. Pozrite, akú techniku má tento Kanaďaň!

NETKY.SK • 9 December 2020, 16:49 • 2 min
Trenčianski hokejoví vojaci sa opäť posilňujú. Pozrite, akú techniku má tento Kanaďaň!

A je to tu opäť! Trend ďalších kanadských hokejistov v slovenskej lige sa potvrdzuje. Prichádza ďalšia kanadská posila, ktorá posilní žlto-červených.

slovakia

left justify in out

Hokejisti Dukly Trenčín nezačali aktuálny ročník najvyššej slovenskej ligy najlepšie. Keďže už boli na predposlednom mieste, začal sa klub spod hradu Matúša Čáka posilňovať. Výborná bola najmä myšlienka angažovať bratov Shoreovcov, ktorí tu boli na pár zápasov. No aj oni dokázali výborne tím Jána Pardavého motivovať a naštartovať. 

 

 

„Pokračujeme v posilňovaní kádra, prichádza Aaron Berisha,“ vysvetlil slávny slovenský hokejový klub na sociálnej sieti s tým, že dohoda znie do konca ročníka. „Ide o 25-ročného Kanaďana, ktorý primárne pôsobil práve v zámorí; v OHL či USports.“

 

Klub doplnil, že tento hokejista má až aj skúsenosti z pôsobenia na starom kontinente, keď hral nadnárodnú ligu, ktorú tvoria najmä rakúski účastníci. „Obliekal dres znojemských Orlov, ktorí v tom čase hrali EBEL-ligu, kde v 50 zápasoch získal 24 bodov (12+12),“ uzavrel klub spod hradu Matúša Čáka Trenčianskeho.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona