Barcelona z LM vypadla, hráči PSG sa tešia, že neskončili ako v roku 2017

NETKY.SK • 10 Marec 2021, 22:33 • 2 min
Barcelona z LM vypadla, hráči PSG sa tešia, že neskončili ako v roku 2017

V odvete osemfinálového zápasu medzi Barcelonou a PSG boli Katalánci v nepríjemnej situácii, keďže v prvom zápase na domácej pôde prehrali rozdielom triedy 4:1.

slovakia

left justify in out

Šampióni z Paríža tak boli jednou nohou v ďalšej fáze vyraďovacej časti, no aj napriek tomu potrebovali ich náskok udržať.

 

Manko mohol hneď v úvode stiahnuť Messi, keď Layvin Kurzawa fauloval pred pokutovým územím, no priami kop zahral Argentínčan tesne nad. Vo veľkých šanciach sa ocitli aj Dembelé, Dest a Mesii, no loptu sa im do siete pretlačiť nepodarilo. Destová strela v 23. minúte iba orazila brvno.

 

 

Skóre však mohol otvoriť Mbappé, keď po faule Lengleta na Icardiho úradovalo VAR. Loptu bez problému poslal z bieleho bodu za ter Stegena, ktorý sa hodil na opačnú stranu. V 34. minúte mohol Dembelé vyrovnať, no jeho štvrtú obrovskú príležitosť brankár domácich zmazal. Navasa však prekonal Lionel Messi, ktorý z diaľky vyslal nechytateľnú strelu, ktorá opäť oživila nádeje Blau granas.

 

 

Pár minút pred koncom prvého polčasu mohol Barcelonu do vedenia poslať Busquets, no Navasovi pomoholo aj šťastie. Keď už to vyzeralo, že to kabín pôjdu tímy za vyrovnaného skóre, Kurzawa odkopával loptu a zasiahol pri tom aj Griezmanna, po čom nasledoval pokutový kop. Pri ňom aj tentokrát predviedol Navas skvelý zákrok, ktorý bude mať Messi pred očami ešte dlho.

 

 

Do druhého polčasu nastúpil domáci celok lepšie, no Barcelona onedlho opäť dominovala. Do vážnejšej šance sa nasledujúce minúty žiaden z hráčov nedostal. Jedinou výnimkou je skrumáž pred bránou PSG, ktorú však nikto nepotrestal. Navas domácich podržal aj v 70. minúte, keď po rohu eliminoval aj Busquetsovu hlavičku smerujúcu na bližšiu žrď. Barcelona sa snažila, no pozorná obrana PSG ich k žiadnej tutovke nepustila ani nasledujúce minúty, Griezmannov pokus letel vysoko nad. 

 

Barcelona tak zázrak z roka 2017 nezopakovala a ďalej postupuje PSG. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies