FOTO + VIDEO Muž sa vzdal manželky a detí, teraz žije ako 6-ročné dievčatko v adoptívnej rodine

NETKY.SK • 14 November 2017, 12:23 • 2 min
FOTO + VIDEO Muž sa vzdal manželky a detí, teraz žije ako 6-ročné dievčatko v adoptívnej rodine

Otec siedmych detí sa rozhodol, že sa po rokoch prestane skrývať a stane sa tým, kým túži byť.

slovakia

left justify in out

Paul Wolscht mal 46 rokov a veľkú rodinu. So svojou manželkou mal sedem detí a žili normálnym rodinným životom. Až do chvíle, kým sa nerozhodol prezradiť svoje tajomstvo.

 

Ako uviedla Paulova žena, už dlhší čas pozorovala, že sa jej životná láska akosi mení. Pripisovala to však nevinnej záľube v dámskej móde. Po čase však prišla rana. Paul sa svojim najbližším zdôveril, že nie je tým, za koho ho pokladajú. V skutočnosti je totiž v jeho tele šesťročné dievčatko a chce sa naplno prejaviť a začať tak žiť. Jeho manželka a deti mu však dali ultimátum, buď si vyberie život dieťaťa a odíde, alebo ostane s rodinou tak ako doteraz.

 

Paul sa rozhodol odísť. Hoci to pre neho nebolo ľahké, už viac nevládal žiť v klamstve. Pokúsil sa dokonca o samovraždu, no z problémov nakoniec vyviazol a ako tvrdí, teraz je najšťastnejším dievčatkom na svete.

 

Paul podstúpil hormonálnu terapiu a stala sa z neho Stefonknee. Lásku našla vo svojej adoptívnej rodine, ktorá hľadala spoločníčku pre svoju dcérku. Prijali ju medzi seba a teraz konečne žije pokojným životom, po akom vždy túžila.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies