FOTO + VIDEO Festival maskotov v zoologickej záhrade oslávi jubileum

NETKY.SK • 8 September 2017, 11:03 • 2 min
FOTO + VIDEO Festival maskotov v zoologickej záhrade oslávi jubileum

KOŠICE – Jubilejný piaty ročník Veľkého festivalu maskotov sa uskutoční v nedeľu 10. septembra v košickej zoologickej záhrade.

slovakia

left justify in out

Do Zoologickej záhrady v Kavečanoch zavíta vyše päťdesiat postavičiek z rôznych rozprávok, zvieratká, maskoti firiem, spoločností a športových klubov či populárne tváre z rozprávok Walta Disneyho. Nebude chýbať Vrana, maskot mesta Košice, Macko Pu, Káčer Donald a mnoho iných. Deti sa s nimi budú môcť fotiť a v rámci programu aj zabaviť. Môžu sa tiež zapojiť do pochodu maskotov a spolu s nimi si zatancovať. Súčasťou programu bude aj krst mláďatka lamy alpaky.

Súčasťou podujatia, ktoré sa začne o 14:30, bude pódiový program. Účastníkom sa predstaví detské divadielko, Ujo Ľubo, tanečné súbory, kúzelník, chýbať nebudú rôzne animačné programy. Na deti čaká aj mini diskotéka a ďalší zaujímavý program. Nebudú chýbať ani sprievodné aktivity ako tvorivé dielne, nafukovadlá, maľovanie na tvár, zaujímavé prezentácie partnerov a ďalšie atrakcie.

V rámci podujatia sa uskutoční charitatívna tombola, výťažok z ktorej poputuje pre Nadáciu pre deti Slovenska, ktorá robí napríklad grantový program Hodina deťom.

„Aj v tomto roku sme venovali zvýšenú pozornosť organizačnému zabezpečeniu. Posilnili sme predaj vstupeniek. Pre návštevníkov sú pripravené dočasné parkoviská a k dispozícii bude aj kyvadlová doprava. V ústrety podujatiu vyšiel DPMK, ktorý v tento deň posilní pravidelnú linku č. 29,“ informovala Eva Malešová z košickej zoologickej záhrady.

 

Podľa hovorkyne DPMK Michaely Karaffovej budú do zoologickej záhrady premávať veľkokapacitné autobusy trikrát za hodinu a od trinástej do devätnástej to bude každých 15 minút. „Keďže v prípade priaznivého počasia očakávame veľký počet návštevníkov, žiadame, aby rešpektovali pokyny mestskej i dopravnej polície, ako aj organizátorov,“ uviedla Malešová.

„Naša agentúra vlastní niekoľko maskotov a reakcie detí na ich účasť na podujatiach nás inšpirovala k realizácii Veľkého festivalu maskotov. Deti jednoducho maskotov milujú, radi sa s nimi fotia, túlia sa k nim. Podujatím chceme vyplniť program rodinám s deťmi a zároveň pomôcť košickej zoologickej záhrade, s ktorou veľmi intenzívne spolupracujeme,“ prezradil Róbert Schwarcz z usporiadateľskej agentúry Tramtaria Event.
 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies