FOTO Takto údajne dobila vychovávateľka v jasliach 9-mesačného chlapca

NETKY.SK • 9 Jún 2016, 12:46 • 2 min
FOTO Takto údajne dobila vychovávateľka v jasliach 9-mesačného chlapca

TRNAVA – Včera Slovenskom otriasol prípad iba 9-mesačného Adamka, ktorého matka sa obrátila na políciu, pretože si ho z trnavských jaslí zobrala s podliatinou na tvári.

slovakia

left justify in out

"Vyšetrovateľ kriminálnej polície začal trestné stíhanie vo veci z prečinu ublíženia na zdraví na chránenej osobe, závažnejším spôsobom konania, v štádiu pokusu," informovala hovorkyňa trnavských policajtov Martina Kredatusová.

 

Okrem podliatiny na tvári, má malý Adamko aj hryzanec na rúčke.

 

img

 

Fotografiu podliatiny zverejnila na facebooku stará mama malého Adamka Jarka. „Takto dnes dobila učiteľka v jasliach môjho vnuka už je to na polícii jasle sa volajú KAROLíNKA prosím zdieľajte nech to vidia všetci rodičia v TRNAVE,“ napísala k fotografii zdesená stará mama.

 

 

 

„Prišla som tam okolo 18.00h. Adamko strašne plakal, bol červený v tvári. Najskôr som si nič podozrivé nevšimla," povedala pre TV Markíza 25-ročná matka malého Adamka Veronika.

 

Vonku si všimla, že jej dieťa má na tvári podliatinu. Lekári jej potvrdili, že uhryznutie na ruke je od dospelého človeka.

 

Jasle sa od prípadu dištancujú.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies